2019 och arbetet fortlöper i tumult

Röriga tider i ett rörigt år. Tjälis har inte varit jättesnabba när det kommer till publicering, detta är mitt fel. Behöver inte gå in på detaljer men jag hade väldigt många alkoholförtäringar att närvara.

Det där var ett skämt, faktiskt. Jag är medveten om att vissa människor ibland, kanske, eventuellt inte uppskattar min alkoholfokuserade humor men jag kan bara inte låta bli. Till er som uppskattar den så vill jag bara säga att ni är det bästa med tjälis. Och det bästa med socialt umgänge rent allmänt. Nu tog jag tag i eventet så att iaf det finns uppe på Facebook. Och med “jag” så menar jag att Ordförande tog mig i örat och fängslade mig framför datorn. Men vilket som, Tjällossningen, event på Facebook, tell your friends. För er utan vänner så räcker det med att ni skriker informationen ut genom ert fönster.

Snart blir det vinbryggning också. Jag är inte helt säker på hur det blir med filmsidan men jobbar iaf på att få till ett konstverk även detta år. Kan däremot lova att det inte blir 25 minuter film denna gång. Vilket kan vara en positiv grej, om ni typ verkligen hatade filmen. Om ni gjorde det så får ni gärna säga det till mig, så jag kan se till att ni delar sovsal med DKV. En ändring för årets tjälis är visst att anmälan öppnar lite senare, vi tror detta kommer minska antalet ändringar som lag skickar till oss. Så det är faktiskt för er skull.

Det var länge sen jag bloggade så det blir troligtvis fler inlägg, vi höres här igen vid obestämd tid. Ha det bra så länge och kram till er.
//Kennerberg

 

Comments

No comments so far.

(comments are closed)