Uppgifter i dimman

Söndagskvällen dedikeras åt att uppdatera hemsidan, visar det sig. Vi får se hur sammanhängande inlägget blir eftersom jag springer fram och tillbaka mellan dator och kök samtidigt som riset kokar över.

De lite mer taggade ovvarna har redan anmält sig till Tjälis och det verkar som om denna skara har krympt sen förra året. Man får nästan en oroskänslansla över att intresset för Tjälis är på väg att dö ut både inomstädes och utomstädes. Problemet med att vi fick färre sovsalar i år ser lite löjligt ut nu i efterhand.

Nej, där skrev bokningsansvarig att utomstädespassen är slut. Jag är stolt över er alla. Jag är på väg att lägga upp alla lagen så det publiceras runt samtidigt som det här inlägget gör. Och till alla ovvare som missade att bli anmälda så säger jag bara funktionär!

I andra nyheter så har jag tappat min skjuts till Synda så attans bananer på den. Värt att nämna är att deltagarna är välkomna in på Bryggan. Återstår dock att se hur det är med Kåren, när det gäller vilka som får vistas där inne så byter de regler fan varannan månad. Det har skapat förvirring tidigare år. Annars så kämpar jag med alla mina andra åtaganden, utöver mitt heltidsjobb, och dessa går väl lite sådär. Mitt liv har bestämt sig för att göra kaos med mig och en av de roliga effekterna det fört med sig är att mitt dåliga närminne har blivit ännu sämre. Som tur är så har jag en anteckningsbok och folk som kan slå till mig på nosen när jag börjar missköta mina sysslor.

Stort bravo till alla som hann anmäla sig! Och ni som var lite extra taggade och anmälde sig de första fem minuterna kan claima en kram när ni ser mig. Men vill ni ha mer så får ni betala.

Puss hej //Kennerberg

 

Comments

No comments so far.

(comments are closed)