Vimmelbilder på årets Tjälis

Jag vet att jag säger detta varje år men problemet är att jag är en oerhört glömsk man. Ett år bestämde jag mig för oavsett hur det artade sig så skulle det bli ett album till Facebook. Det resulterade i -> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=986594594698271&set=a.986594574698273&type=3&theater

Men eftersom jag endast är 1,5 människor (2 under fullmåne) så får folk gärna hjälpa till med detta uppdrag. Kom fram till mig och viska “eldfluga” så utnämns ni till vimmlande assistenter.

I andra nyheter så står vinet och klarnar. Det blev ju några resor men jag tror det här med vinbryggning sitter nu. Gällande vinbryggningsfilm så viskas det i krokarna om några llamor i hattar, jag vet inte riktigt vad det betyder men låter onekligen spännande. Vilket som så blir det en helt ny standup, en som inte blev av på Synda.

Känsliga tittare varnas.

 

Comments

No comments so far.

(comments are closed)